Boek nu een afspraak in december of januari

Ontvang een Philips Sonicare bij je eerste afspraak

Onze gespecialiseerde mondhygiënisten zorgen voor een optimale conditie van uw gebit en tandvlees, voor een gezonde en stralende witte lach.

Swiss Dental Spa behandelt volgens Guided Biofilm Therapy. Binnen de mondzorg is GBT een bewezen en vernieuwend concept.

Onthaast en ontspan in de spa lounge, dankzij onze spa beleving en pijnloos behandelconcept geven we een vernieuwde ervaring en beleving bij jouw bezoek aan de mondhygiënist.

Resultaten AIRFLOW behandeling

Make your smile shine

We worden steeds ouder, en dat het liefst met ons eigen gebit. Om zo lang mogelijk zonder ongemak te kunnen genieten van ons eten en drinken is het belangrijk om goed voor je gebit te zorgen.

In je mond leven ongeveer tien miljard bacteriën verdeeld over 700 verschillende soorten. Deze bacteriën hechten zich maar al te graag aan jouw tanden en kiezen. Door ophoping van deze bacteriën ontstaat tandplak. Als tandplak niet wordt verwijderd kan dit leiden tot (ernstige) problemen.

Daarom is het belangrijk om regelmatig de mondhygiënist te bezoeken om professioneel tandplak, aanslag en tandsteen te verwijderen.

man-showing-his-teeth3-YUFNXWG.jpgman-showing-his-teeth4-YUFNXWG.jpg
airflow behandeling

Waarom Swiss Dental Spa

Guided Biofilm Therapy
Spa meets Dental

Swiss Dental Spa past de meest moderne technologie in de mondzorg toe. Guided Biofilm Therapy is hét behandelconcept uit Zwitserland en richt zich op een comfortabele en pijnloze behandeling. De behandeling wordt uitgevoerd door onze top opgeleide mondhygiënisten die alleen genoegen nemen met het hoogst haalbare resultaat en een stralende lach.

De AIRFLOW Prophylaxis Master verwarmd het water gedurende de gehele behandeling naar 38 graden en om ervoor te zorgen dat je uiterst comfortabel ligt hebben we voor de beste behandelstoel gekozen met Tempur-Pedic materiaal.. Val je niet in slaap?

Onze Aanpak

Hoe ziet mijn behandeling er uit?

01 Diagnose + Prob

Diagnose

Check up van huidige situatie. Welke behandeling past het beste bij jouw gebit?

02 Disclose

Disclose

Biofilm (ook wel plaque genoemd) is met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Het kan alleen volledig worden verwijderd als het zichtbaar wordt gemaakt door te kleuren. Drie kleuren worden zichtbaar: Roze: nieuwe tandplak (minder dan 24u) Donker paars – 72u of ouder Groen – 72u of ouder met aanwezigheid van cariogene bacteriën (o.a. de veroorzaker van gaatjes)

03 Motivate - Brosse - AIRFLOSS

Home Care

Door biofilm te kleuren kunnen we passend advies geven, hoe jij thuis het beste je gebit gezond en stralend kan houden.

04 AIRFLOW MAX

AIRFLOW MAX®

Met PLUS-poeder, lucht en warm water verwijderen we biofilm en aanslag. Hiervoor gebruiken we uniek ontwikkelde poeders die in Zwitserland zijn ontwikkeld, veilig en pijnloos.

05 Perioflow

PERIOFLOW®

Bij diepere ruimtes, pockets wordt de PERIOFLOW ingezet, dit is zeer effectief bij tanden en kiezen maar ook implantaten.

06 Piezon

PIEZON® PS

Met het aller dunste instrument verwijderen we met de PIEZON® NO-PAIN technologie tandsteen. Om overbehandeling te voorkomen gebruiken we dit instrument lokaal, alleen daar waar tandsteen aanwezig is. Zo behouden zo veel mogelijk gezond weefsel en voorkomen we overbehandeling.

07 Control

Controleren

Ready to Shine? Laatste check, we controleren of alle gebitselementen 100% tandplak, aanslag en tandsteen vrij zijn. Mocht er beginnende cariës (gaatjes) gedetecteerd zijn of gevoelige tandhalzen dan adviseren we fluoride aan te brengen op die plaatsen.

08 Recall

Nazorg

Om het goede resultaat te behouden adviseren we om de behandeling iedere 3 tot 6 maanden te herhalen. Verwen je gebit en jezelf met een GBT-behandeling.

FAQs

Veelgestelde Vragen

Je kunt zonder verwijzing van de tandarts een afspraak boeken. Wist je dat de behandeling onder de 18 jaar 100% wordt vergoed?

De behandeltarieven in Nederland zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit en het verbond van verzekeraars.

Dit betekent dat iedere praktijk in Nederland dezelfde tarieven heeft. Uw investering bij ons is niet hoger.

Swiss Dental Spa kiest voor de meest moderne Zwitserse technologie - state of the art in de mondzorg.

De Guided Biofilm Therapy behandelmethode wordt toegepast door onze top opgeleide mondhygiënisten. Zij richten zich vooral op een comfortabele en pijnloze behandeling, met het hoogst haalbare resultaat voor jou en nemen alleen genoegen met een gezond en stralend gebit.

Tanden bleken is mogelijk bij Swiss Dental Spa. Wie wil het niet, mooie witte tanden? Wil jij je tanden extra shine
geven vraag dan naar de mogelijkheden per mail of neem telefonisch
contact met ons op.

Mocht je een afspraak willen verzetten of afzeggen dan willen we je vragen om dit binnen 24 uur aan te geven.
Mocht dit niet het geval zijn dan brengen we dit helaas in rekening, we kunnen in deze tijd andere gasten blij maken met een stralendschoon gebit!

Team Swiss Dental Spa

Onze Specialisten

Diane Dijkgraaf

Mondhygiënist

Joyce Zegers

Mondhygiënist

Sima Bleij

Smile Manager

Steven Lim

Parodontoloog

Enter your title

Enter your description
$ 39
99
Monthly
  • List Item #1
  • List Item #2
  • List Item #3
Popular

Enter your title

Enter your description
$ 39
99
Monthly
  • List Item #1
  • List Item #2
  • List Item #3
Popular

Contact

Voor een stralende glimlach

Een bezoek aan onze Dental Spa is uw stap richting ontspanning, een gezonde en wittelach. 

Snel Contact

Neem gemakkelijk contact met ons op.

030 210 9191

Ons adres

Burgemeester de Withstraat 59B, 3732 EJ De Bilt

Blog

Het belang van gezond Tandvlees

De Verborgen Superhelden van Mondhygiëne: Een Ode aan Tandenstokers

Hoe vaak naar de mondhygienist?

swiss dental spa
Onze missie is om jouw beleving en ervaring positief te veranderen. Door de pijnloze behandelingen en spa feeling maken we het laagdrempelig om zo je bezoek leuk en ontspannen te maken.

Snel Contact

Neem gemakkelijk contact met ons op.

030 210 9191

Ons adres

Burgemeester de Withstraat 59B, 3732 EJ De Bilt

Copyright © 2022 Swiss Dental Spa