GBT Training @ Swiss Dental Spa

Guided Biofilm Training

De Guided Biofilm Therapy (GBT) Training bij Swiss Dental Academy is een uitgebreide training die is ontworpen om tandheelkundige professionals te helpen hun kennis en vaardigheden uit te breiden. Tijdens de training leer je alle ins en outs over het GBT protocol.

Onze ervaren SDA trainers, mondhygiënisten zullen je begeleiden tijdens de training en je voorzien van waardevolle inzichten en tips om jouw kennis en vaardigheden te verbeteren. Je zult ook de gelegenheid hebben om te communiceren met andere mondhygiënisten en je professionele netwerk uit te breiden.

Onze GBT-training bij Swiss Dental Academy omvat een theoretisch deel en hands-on praktijkervaring om je te trainen in het pijnloos behandelen van je patiënten volgens het GBT protocol.

Het praktische deel van de training biedt je de kans om te leren hoe je de GBT-methode in de praktijk kunt toepassen, door middel van hands-on. Je leert hoe je de instrumenten op de juiste manier kunt gebruiken om biofilm en tandsteen effectief en pijnloos te verwijderen.

Ook komt het onderhoud van apparatuur aan bod tijdens de training, zodat je ervoor kunt zorgen dat je instrumenten en apparatuur in optimale staat blijven en dat je de beste resultaten kunt blijven leveren aan je patiënten.

Na afloop van de training krijgt je de GBT certificaat van deelname en 3 KRM studiepunten als bewijs van uw deelname en succesvolle afronding van de training.

Tijdens de training bieden wij u een lunch aan, zodat je je volledig kunt concentreren op de training. De training kost in totaal € 195,- wat inclusief de lunch is.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze training een waardevolle toevoeging zal zijn aan jouw professionele ontwikkeling en je vermogen om hoogwaardige zorg te bieden aan uw patiënten.

Klik op de onderstaande link en schrijf je in, plekken zijn beperkt.

Team Swiss Dental Spa

Onze Specialisten

anne_eva

Anne-Eva Brummelhuis

Mondhygiënist

Romy van de Bilt

Mondhygiënist

Roselotte van Leeuwen

Mondhygiënist

Marleen Goossen

Mondhygiënist

Sima Bleij

Mede-Eigenaar & Smile manager

Steven Lim

Mede-Eigenaar & Parodontoloog

Contact

Voor een stralende glimlach

Een bezoek aan onze Dental Spa is uw stap richting ontspanning, een gezonde en wittelach. 

Snel Contact

Neem gemakkelijk contact met ons op.

030 210 9191

Ons adres

Burgemeester de Withstraat 59B, 3732 EJ De Bilt