Over Swiss Dental Spa

Over Ons

Mondhygiënistenpraktijk in De Bilt

Steven Lim, parodontoloog NVvP en implantoloog en heeft zijn verwijspraktijk voor parodontologie en implantologie in Amersfoort.

Sima Bleij heeft in het verleden gewerkt in verschillende tandartspraktijken en is nu 7 jaar werkzaam bij EMS, The founder and creator of Guided Biofilm Therapy.

Met de enorme kennis van Steven en de ervaring die Sima heeft opgebouwd hebben zij een concept ontwikkeld zodat niet alleen de behandeling d.m.v. Guided Biofilm Therapy comfortabeler en laagdrempeliger wordt , maar dat ook het complete spa gevoel gegeven kan worden.

De Spa Lounge biedt de mogelijkheid om te rusten, onthaasten en jezelf je eigen moment te gunnen.

Uiterlijk vinden we belangrijk, we gaan naar de kapper, schoonheidsspecialist of huidtherapeut om er stralend uit te blijven zien. We sporten en eten gezond maar waarom zouden we niet iedere drie maanden de mondhygiënist bezoeken, zodat je op deze manier je mondgezondheid op peil kan houden. Dit voorkomt slechte adem , tandvleesontstekingen en tandbederf. Bovendien kan aanslag door bijvoorbeeld voeding en / of kleurstoffen niet verder uitgroeien.

Door de start van Swiss Dental Spa kunnen we een nog betere preventieve mondzorg bieden.

– We dream big to create a future with more healthy smiles –

Team Swiss Dental Spa

Onze Specialisten

Romy van de Bilt

Mondhygiënist

Roselotte van Leeuwen

Mondhygiënist

Marleen Goossen

Mondhygiënist

Sima Bleij

Mede-Eigenaar & Smile manager

Steven Lim

Mede-Eigenaar & Parodontoloog

Afscheid Joyce & Diane

Beste patiënt, 

Na een zorgvuldige en succesvolle overdracht van de praktijk, nemen we met een warm hart afscheid om een nieuwe weg in te slaan.

We zijn verheugd te kunnen melden dat de praktijk inmiddels prachtig en modern is geworden. 
Er wordt gewerkt met de nieuwste techniek Guided Biofilm Therapy, een bewezen en innovatief concept binnen de mondzorg. We dragen de mondzorg dan ook met vertrouwen over aan een nieuw team van fijne mondhygiënisten. 

We willen jullie oprecht bedanken voor het vertrouwen dat jullie in ons hebben gesteld gedurende de afgelopen jaren. Het was een voorrecht om deel uit te maken van jullie mondzorgreis en het persoonlijke contact dat we met jullie hebben gehad.

Mocht je verdere vragen hebben over de overdracht of behoefte hebben aan informatie over het nieuwe team, dan kun je altijd contact opnemen met de praktijk. 
We zijn ervan overtuigd dat jullie in goede handen zullen zijn.

Nogmaals hartelijk bedankt voor jullie vertrouwen en de fijne samenwerking gedurende de afgelopen jaren. We wensen jullie het allerbeste voor de toekomst.

Met vriendelijke groet,
Joyce & Diane

AirFlow Mondhygiënist

Make your smile shine again

Wij zien u graag tegemoet in onze praktijk voor een ontspannen en verfrissende behandeling.

Volg ons op Social Media

airflow behandeling

Contactgegevens

Neem gemakkelijk contact op

Een bezoek aan onze Dental Spa is uw stap richting ontspanning, een gezonde en wittelach. 

Snel Contact

Neem gemakkelijk contact met ons op.

030 210 9191

Ons adres

Burgemeester de Withstraat 59B, 3732 EJ De Bilt