Airflow Behandeling

Nieuwe behandeling met AIRFLOW

Pijnloos en Ontspannen met Airflow Behandeling

Airflow behandelingen zijn een effectief middel om tandplak en tandsteen te verwijderen en te voorkomen dat ze opnieuw vormen. De behandeling maakt gebruik van een stroom van fijne, gepolijste korrels die onder hoge druk naar de tanden en het tandvlees worden gespoten. De korrels bevatten een mild reinigingsmiddel en helpen om de tanden en het tandvlees grondig te reinigen en te polijsten.

Mondhygiënisten zijn gespecialiseerde tandheelkundige professionals die zich richten op het behouden van een gezonde mond en tandvlees. Zij kunnen airflow behandelingen uitvoeren tijdens de reguliere mondzorg behandelingen en helpen de tanden en het tandvlees te behouden of te herstellen naar een gezonde staat.

Er zijn een aantal voordelen aan het ondergaan van een airflow behandeling. Ten eerste kan het helpen om tandplak en tandsteen te verwijderen, wat kan leiden tot een vermindering van tandvleesontstekingen en andere mond gezondheidsproblemen. Ten tweede kan het ook helpen om de tanden en het tandvlees te polijsten, wat kan leiden tot een gladdere en frissere mondgevoel. Ten slotte kan het ook helpen om geurtjes in de mond te verminderen en de mondgezondheid te verbeteren.

Hoewel airflow behandelingen veilig en effectief zijn, is het belangrijk om te onthouden dat ze geen vervanging zijn voor goede mondhygiëne thuis, zoals het regelmatig poetsen en flossen van de tanden. Het is daarom aan te raden om regelmatig bezoeken te brengen aan de mondhygiënist en goede mondhygiëne praktijken te behouden om de mondgezondheid te behouden.

Voordelen Airflow behandeling bij Mondhygiënist Swiss Dental Spa

Airflow behandelingen zijn een soort tandenreiniging die wordt uitgevoerd door mondhygiënisten om tandplak en tandsteen te verwijderen. Ze maken gebruik van een speciaal apparaat dat een stroom van fijne poederkorrels en lucht produceert om de tanden te reinigen en de mondholte te spoelen. Deze behandelingen kunnen een aantal voordelen hebben:

  • Effectief bij het verwijderen van tandplak en tandsteen: Airflow behandelingen zijn zeer effectief bij het verwijderen van tandplak en tandsteen, vooral op plaatsen die moeilijk te bereiken zijn met een tandenborstel of ragers.
  • Vermindering van tandvleesaandoeningen: Door het verwijderen van tandplak en tandsteen kunnen airflow behandelingen helpen om tandvleesaandoeningen te voorkomen.
  • Verbeterde mondgezondheid: Door het verwijderen van tandplak en tandsteen kunnen airflow behandelingen bijdragen aan een betere mondgezondheid, waardoor de kans op tandbederf en tandvleesaandoeningen afneemt.
  • Verbetering van de mondhygiëne: Airflow behandelingen kunnen de mondhygiëne verbeteren door tandplak en tandsteen te verwijderen en de mondholte te spoelen, wat kan helpen om de geur te verminderen en de mondholte fris te houden.
  • Comfortabel: Airflow behandelingen zijn doorgaans comfortabeler dan andere tandenreinigingstechnieken, omdat ze minder druk op de tanden en het tandvlees uitoefenen.

Team Swiss Dental Spa

Onze Specialisten

anne_eva

Anne-Eva Brummelhuis

Mondhygiënist

Romy van de Bilt

Mondhygiënist

Roselotte van Leeuwen

Mondhygiënist

Marleen Goossen

Mondhygiënist

Sima Bleij

Mede-Eigenaar & Smile manager

Steven Lim

Mede-Eigenaar & Parodontoloog

AirFlow Mondhygiënist

Make your smile shine again

Wij zien u graag tegemoet in onze praktijk voor een ontspannen en verfrissende behandeling.

Volg ons op Social Media

airflow behandeling

Contactgegevens

Neem gemakkelijk contact op

Een bezoek aan onze Dental Spa is uw stap richting ontspanning, een gezonde en wittelach. 

Snel Contact

Neem gemakkelijk contact met ons op.

030 210 9191

Ons adres

Burgemeester de Withstraat 59B, 3732 EJ De Bilt